'z bregov Protein

Skyr

Natur

SKYR je tradicionalni islandski fermentirani mliječni proizvod (islandski jogurt) koji je znatno gušći i kremastiji od klasičnog jogurta, a po strukturi i konzistenciji podsjeća na meki svježi sir.

Da bi se proizveo 1 kg islandskog tipa jogurta 'z bregov Protein Skyr, potrebno je oko 4 L obranog mlijeka, zato taj proizvod karakterizira:

‘z bregov Protein Skyr natur

  • visok udio proteina (11 %) – 22 g proteina po obroku
  • 4 % ugljikohidrata
  • bez masti
  • visok sadržaj kalcija i ostalih mikronutrijenata (minerala/vitamina) prirodno prisutnih u mlijeku
  • ponosni nositelj:
    DLG -gold - 2024DLG -goldDokazana kvaliteta Hrvatske



Prosječna nutritivna vrijednost u 100 g:

Energetska vrijednost/td> 262 kJ (62 kcal)
Masti 0,2 g
od čega zasićene masne kiseline 0,1 g
Ugljikohidrati 4,0 g
od čega šećeri 4,0 g
Bjelančevine 11 g
Sol 0,13 g

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: