Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Najbolji recepti uz Vindija brandove:
priprema
Pile napunite lukom narezanim na veće komade, polovicom limuna, zvjezdastim anisom, štangicama cimeta i narezanim đumbirom.
Premažite sojinim umakom i maslinovim uljem, umjereno osolite i popaprite i stavite peći na 180 °C.
Veće pile pecite oko 90 minuta, a dva manja oko 75 minuta, da koža poprimi lijepu boju, meso ostane sočno, ali dobro pečeno. Na pola pečenja pile premažite sokom od pečenja.
Krumpire dobro operite i stavite kuhati u osoljenu vodu. Kuhajte ih dok im ne popuca koža, a ovisno o veličini krumpira, kuhat će se oko pola sata.
Kad su kuhani, krumpire ocijedite i ostavite desetak minuta da se ohlade. Prerežite ih popola i stavite u tavu u koju dodajte kockice maslaca. Krumpire dobro zapecite i još malo osolite.
Mrkvu, stabljičasti celer i daikon ogulite i gulilicom narežite na trakice. Začinite s malo soli, sokom polovice limuna i maslinovim uljem.
Posluživanje
Salatu pospite nasjeckanim vlascem i ukrasite ploškicama rotkvica.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: