Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Najbolji recepti uz Vindija brandove:
priprema
Luk i češnjak usitnite. Gljive također, po potrebi ih prije rezanja operite.
Na maslinovu ulju zacaklite luk i češnjak, dodajte gljive i začinite sve solju, paprom i prstovetom kima.
Kada gljive puste tekućinu, podlijte bijelim vinom i kratko skuhajte.
Dodajte temeljac i vrhnje za kuhanje te kuhajte 20-ak minuta. Ugasite vatru, dodajte malo peršina i kockice maslaca te štapnim mikserom smiksajte u krem juhu.
Šlag pjenasto istucite.
Divlje gljive narežite na trakice, trubače kratko termički obradite u tavi, a vrganji mogu i sirovi u juhu.
Posluživanje
Gotovoj juhi pri posluživanju dodajte žlicu pripremljenog šlaga i pospite prahom od vrganja.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: